A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 21 по 25 листопада проходив тиждень початкового навчання. Розпочався тиждень організаційною лінійкою, на якій учні ознайомилися з планом на тиждень та налаштувались на творчий підхід до отриманих завдань.

Дата: 29.11.2016 08:36
Кількість переглядів: 1065

Фото без описуКласоводи 1-4 класів провели майстер-клас з виготовлення паперових виробів у техніці орігам. Результатом роботи була виставка учнівських робіт  «Умілі ручки» . Для учнів 3 та 4 класів класовод 4 класу Возовик Тамара Петрівна організувала літературне свято «Криниця мудрості» та провела відкритий урок з математики у 4 класі на тему «Дія віднімання. Правило віднімання суми від числа».

 Класовод 3 класу Ковальчук Галина Василівна провела інтегроване заняття – КВК «Буду я природі другом». А учні 2 класу (класовод- Перчишина Наталія Іванівна) погрались у захоплюючу гру «Найрозумніший».

Із великим задоволенням учні 1 та 2 класів взяли участь у спортивних змаганнях «В гостях у Котигорошка», які підготувала класовод 1 класу Колєсник Людмила Володимирівна.

У проведенні тижня активну участь взяли і учні, і вчителі.   Протягом тижня кожен учитель  показував дітям, що він вірить у їхні сили, разом з ними радіє успіхам. Учителі 1 – 4 класів шукали і знаходили відповідні заходи і форми, завдяки яким не лише привертали увагу школярів до них, але й викликали у дітей здивування.

   Діти із задоволенням провели цей тиждень.

Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому,що дитяча творчість, мов кринична вода,яку черпаємо,а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь