A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Навчання старост в рамках Проекту Фонду Ганса Зайделя

Дата: 27.04.2017 09:10
Кількість переглядів: 1078

Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (далі Центр) за сприяння Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні спільно з Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Хмельницькою обласною радою продовжують реалізувати на теренах Хмельницької області проект "Староста об’єднаної територіальної громади та громадськість: виклики сьогодення".

24-25 квітня 2017 року старости Волочиської, Дунаєвецької міської, Дунаєвецької селищної, Меджибізької, Сатанівської об’єднаних територіальних громад навчались за програмою тематичного короткострокового семінару "Староста об’єднаної територіальної громади та громадськість: виклики сьогодення".

Протягом дводенного навчання проведено тематичні зустрічі «Організаційно-правові засади діяльності старости в об’єднаній територіальній громаді»; «Законодавство України про діяльність громадських, волонтерських організацій, об’єднань, політичних партій: від теорії до практики»; «Інструменти розвитку ОТГ в умовах децентралізації влади: роль старости і громадськості»; «Форми реалізації безпосереднього волевиявлення територіальних громад»; «Шляхи активізації участі громадськості у вирішення питань місцевого значення»; «Залучення громадськості до написання й реалізації проектів розвитку».

Лекцію з елементами тренінгу «Зв’язки з громадськістю у кризових і конфліктних ситуаціях. Запобігання виникненню конфліктів. Дотримання норм культури ділового спілкування» представила Гуменюк О.Г. – доцент кафедри філософії та соціально-гуманітарних наук Хмельницького університету управління та права, к.психолог.н., доцент.

Заступник директора Центру ППК, к.держ.упр., доцент Тетяна Гаман провела тренінг «Добре врядування та лідерство на місцевому рівні. Ефективна комунікація та залучення громадськості».

Використанню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в роботі старост із громадськістю навчала Требик Л.П. - старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування ХУУП, к.держ.упр.

Практичним досвідом роботи з громадськістю ділився Болюх І.Д. – сільський голова Щиборівської сільської ради Красилівського району. Під час зустрічі велись жваві дискусії навколо проблем, що виникають у старост ОТГ на сьогодні. Слухачі спілкувалися та обмінювались власним досвідом, ставили питання та отримували відповіді.

По завершенню семінару кожному учаснику вручені сертифікати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь