A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Другого вересня через територію Сатанівської громади пройшов український етап міжнародної естафети "Біг заради гармонії"

Дата: 02.09.2016 14:18
Кількість переглядів: 1162

Фото без описуЗустрічали учасників естафети, на початку Городоцького району, представники Сатанівської селищної ради, учні і вчителі Сатанівської ЗОШ і Іванковецького НВК. Селищний голова Собков А. І. привітав учасників забігу з прибуттям на територію громади і виразив вдячність за популяризацію здорового способу життя, ідей єднання народів заради миру. Після цього колонна рушила в сторону Сатанова.

 


Фото без описуГолова громади особисто взяв участь у естафеті і пробіг вулицями містечка проводячи колонну до місця відпочинку, площі біля Сатанівської ЗОШ, де вже чекали учні, вчителі, і зацікавлені жителі. Учасників забігу також привітав директор школи Іжицький В. Т., після чого команда бігунів представилась гостям заходу. Кожен мав можливість потримати в руках факел естафети, з яким, зі слів капітана команди, можна загадати бажання. Після екскурсії по Сатанівській синагозі і відпочинку естафета рушила далі — у Волочиський район.



Інформація про міжнародну естафету "Біг заради гармонії"

Естафета організована міжнародною мережею волонтерів, яких надихає бачення сповненого гармонією і спокоєм світу, запропоноване всесвітньо відомим громадським діячем Шрі Чинмоєм. У кожній країні організатори плідно співпрацюють з органами місцевого самоврядування і виконавчої влади різних рівнів.

Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів дружби і гармонійного співіснування народів.

Наша команда — це люди з різних регіонів України, різного віку і фаху,  яких об`єднують  ідеали гармонійного співіснування людей на Землі і мета — поширювати ці ідеали. Заради цього вони з радістю використовують свій вільний час і натхнення. Ми пишаємося нашою командою. Учасником естафети може стати кожен – вік і фізична підготовка не мають значення!

Засновник Всесвітнього бігу заради гармонії — відомий громадський і мистецький діяч, філософ і спортсмен Шрі Чинмой (1931-2007).

Шрі Чинмой вірив, що спорт є могутнім інструментом для поширення гармонії у світі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь