A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Книгоманія - 2017

Дата: 16.03.2017 16:43
Кількість переглядів: 1180

Фото без опису

15 березня,  в приміщенні Городоцької районної бібліотеки відбувся 2- й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія - 2017». В змаганні брали участь учні 6-7 класів  - читців бібліотек  району, м. Городка, а також  сіл Сатанівської територіальної громади та смт.Сатанів.

Змагання проходили в 3 етапи, на кожному з яких журі конкурсу вибирало кращих з кращих. А завдання були не з  легких. Потрібно проявити і логіку і ерудицію, а ще швидкість, щоб вчасно відповісти на поставленні запитання. На другому етапі конкурсу учасникам потрібно було представити книжку, яку вони прочитали поза шкільною програмою, але презентувати її таким чином, щоб присутні зацікавились нею.    В результаті другого конкурсу лише шість учасників увійшли до фіналу, серед яких і учениця 7 класу Клинівської ЗОШ І-ІІІ ст.., Сатанівської територіальної громади Нищенко Валерія.

В процесі підбиття підсумків результатів конкурсу, журі одноголосно вирішило, що переможців буде двоє. А саме, на обласному Всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія - 2017»  Городоччину представлятимуть учениця 7 класу з м.Городка,  а від Сатанівської територіальної громади  -  Нищенко Валерія, учениця 7 класу, читач Клинівської  сільської бібліотеки.

Приємно, що у вік нанотехнологій  книга все ж залишається на першому місці. Вдвічі приємніше , коли вона є пріоритетом  над комп’ютером  у підростаючого покоління.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь