Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Оспівана у віршах Небесна Сотня

Оспівана у віршах Небесна Сотня

20 лютого 2017 року у приміщенні Клинівської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено захід під назвою: «Оспівана у віршах Небесна Сотня». І вчителі, і учні  зібралися , щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю тих, кого було вбито у мирний час ХХІ століття, в пам'ять Небесній сотні – безневинній жертві…

22:03 20.02.2017

Голос школи - 2017

Голос школи - 2017

16 лютого у актовому залі Сатанівської ЗОШ пройшов перший конкурс молодих талантів "Голос школи-2017". Серед великої кількості талановитих учасників потрібно було вибрати найталановитіших і саме цим займалось поважне журі у складі:

22:08 17.02.2017

«Афганістан - мій біль, моя пекуча пам’ять»

«Афганістан - мій біль, моя пекуча пам’ять»

З давніх-давен український народ підтримує священну традицію – вкарбувати у свідомість прийдешніх поколінь пам’ять про бойові подвиги кращих синів і дочок, які сповна виконали свій військовий обов’язок.

11:36 16.02.2017

День пам'яті жертв Авганістану у Сатанівській ЗОШ

День пам'яті жертв Авганістану у Сатанівській ЗОШ

15 лютого прийнято називати днем виведення радянських військ з Авганістану. Саме про це згадували учні Сатанівської ЗОШ. Учні 10-го класу підготували цей захід. Також було запрошено учасника тих бойових дій - Мельничука В.М.

20:54 15.02.2017

Клинівчани у Лісоводському будинку - інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів

Клинівчани у Лісоводському будинку - інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів

Люди похилого віку, потребуючі допомоги, будинки-інтернати - це не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, а це і привід до роздумів щодо подальшої долі кожного з нас.

19:30 14.02.2017

Сатанівська селищна рада повідомляє

Сатанівська селищна рада повідомляє

Сатанівська ОТГ відгукнулась на звернення Хмельницької обласної ради та Хмельницької обласної державної адміністрації і надала посильну допомогу мешканцям м. Авдіївка продуктами харчування, засобами першої медичної допомоги та особистої гігієни. Силами підприємців та жителів Сатанівської громади було зібрано та передано:

19:22 03.02.2017

Вічна слава героям Крут

Вічна слава героям Крут

"Вічна слава героям Крут" — саме під таким гаслом пройшла пам'ятна лінійка, яка відбулася у Сатанівській ЗОШ з нагоди 99-ї річниці бою під Крутами. Організаторами лінійки були учні 9-А класу. Бій на залізничній станції поблизу села Крути — це яскравий приклад боротьби української молоді за незалежність своєї держави. Учнями були підготовано факти, страшні історії тих подій, а в честь героїв заспівали патріотичних пісень.

10:01 27.01.2017

Сорочинський ярмарок у Сатанівській ЗОШ

Сорочинський ярмарок у Сатанівській ЗОШ

26 січня у приміщенні Сатанівської ЗОШ відбулося традиційне українське свято — "Сорочинський ярмарок". Здавна ярмарок був своєрідною виставкою для ремісників різних галузей,така собі велика всеукраїнська розпродажа, коли ще, навіть, слова такого не знали — про це розповідали учні 4 класу. І не просто розповідали: співали пісні, показували тематичні вистави. Не обійшлося і без частування. Гостей свята пригостили варениками, які були зроблені дітьми власноруч.

08:48 27.01.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь