Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Новорічний Карнавал у Сатанівській ЗОШ

Новорічний Карнавал у Сатанівській ЗОШ

23 грудня о 1700 годині для учнів 8-11 класів Сатанівської школи відбувся Новорічний Карнавал. Ведучими цього заходу були учні 11 класу. Старшокласники презентували свої новорічні номери Діду Морозу та Снігуроньці — приймали участь у різноманітних та цікавих конкурсах, а переможці отримали від Діда Мороза солодощі. Після завершення карнавалу відбулася новорічна дискотека.

17:36 24.12.2016

Новорічне свято у Сатанівській ЗОШ

Новорічне свято у Сатанівській ЗОШ

Напередодні зимових канікул учні 5-7 класів весело зустрічали Новий Рік з Дідом Морозом та Снігурочкою. За традицією діти показували свої таланти старенькому дідусю, який з радістю вислухав їх та нагородив солодощами за старання. Веселі та енергійні діти брали активну участь у конкурсах, за що отримували призи від Діда Мороза. Наприкінці свята діти залучили Снігуроньку та її діда до незвичайного новорічного хороводу.

11:42 24.12.2016

Незабутня поїздка

Незабутня поїздка

21 грудня усі бажаючі учні Клинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, де відбулась прем’єра вистави "Фараони".

20:15 22.12.2016

Свято св. Миколая у Сатанівській ЗОШ

Свято св. Миколая у Сатанівській ЗОШ

19грудня до Сатанівської ЗОШ завітала команда казкових персонажів на чолі з Дідом Морозом та Снігуронькою. Діти з радістю зустрічали довгоочікуваних гостей. Дід Мороз з онучкою разом із дітьми створювали атмосферу новорічного свята. Своїми співами, танцями, хороводами і бадьорим настроєм вони запалили вогні святкової ялинки.

10:36 20.12.2016

Світом Миколай мандрує ...

Світом Миколай мандрує ...

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая.

06:52 20.12.2016

День англійської мови у Клинівській ЗОШ

День англійської мови у Клинівській ЗОШ

З ініціативи GoGlobal у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Британської Ради в Україні  всім загальноосвітнім навчальним закладам  пропонувалось взяти участь у всеукраїнському проекті “Тиждень англійської мови ”.

23:15 16.12.2016

Перший Форум об’єднаних громад

Перший Форум об’єднаних громад

15 грудня 2016 року в Києві за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана пройшов перший Форум об’єднаних територіальних громад (OТГ), присвячений річниці діяльності в Україні ОТГ, утворених на першому етапі реформи місцевого самоврядування та децентралізації владних повноважень.

08:57 16.12.2016

Фестиваль народного танцю «Вихиляс»

Фестиваль народного танцю «Вихиляс»

У  Хмельницькому палаці творчості для дітей та юнацтва відбулося справжнє свято  - обласний фестиваль народного танцю «Вихиляс» колективів  загальноосвітніх та позашкільних  навчальних закладів. У фестивалі взяло участь 49 колективів Хмельниччини.  З вітальним словом виступила Жолобок Наталія Володимирівна – заслужений працівник освіти України, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного Центру науково – технічної творчості учнівської молоді.

19:42 15.12.2016

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці

«Ой Андрію, Андрію, даруй нам надію!» - гучно лунало 13 грудня з вуст Клинівських  дівчат, учасниць Андріївських вечорниць, які було організовано працівниками Клинівського сільського будинку культури та педагогом-організатором школи з нагоди свята Андрія Первозваного. 

09:14 14.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь