Сатанівська територіальна громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Матч з баскетболу серед команд Сатанова і Хоптинець

Матч з баскетболу серед команд Сатанова і Хоптинець

20 січня відбувся товариський баскетбольний матч серед шкільних команд Хоптинець і Сатанова. В першому ж періоді сатанівчани вирвались вперед, але найсерйозніша боротьба розгорнулась у четвертому. З загальним рахунком 51:30 перемогу отримала команда Сатанівської ЗОШ.

19:39 20.01.2017

День Соборності України у Сатанівській ЗОШ

День Соборності України у Сатанівській ЗОШ

20 січня у актовому залі Сатанівської ЗОШ відбувся пам'ятний захід з нагоди Дня Соборності України. Згадувались події 1918 - 1919 років, коли дві українські республіки об'єднались в одну. Але від 2014 року це свято перестало бути радісним для України — 22 січня 2014 року назвали кривавим Днем Соборності, бо саме тоді на вулиці Грушевського у Києві постріл снайпера відкрив лік загиблих протестувальників, Небесна Сотня отримала свого першого героя. Саме на цій події акцентувалась увага глядачів: с уст дітей лунали патріотичні пісні, згадувались ті криваві події, а загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання.

16:54 20.01.2017

Свято Хрещення Господнього у Сатанівській ЗОШ

Свято Хрещення Господнього у Сатанівській ЗОШ

19 січня у Сатанівській ЗОШ відбувся конкурс колядок та щедрівок. Учні 1-4 класів активно створювали атмосферу різдвяної коляди: співали, розказували вірші, ходили з вертепом, засівали… Також учні 4-А класу відтворили старовинну колядку, за що їм було вручена грамота. Також грамоти отримали усі класи, тому що кожен з них був достойний цієї перемоги.

09:23 20.01.2017

Клинівчани  щедро  надсилають Різдвяні вітання впродовж всіх святок

Клинівчани щедро надсилають Різдвяні вітання впродовж всіх святок

12 січня учні Клинівської школи влаштували святковий Різдвяний концерт для своїх батьків, учителів , родичів. А 13 січня колектив із Клинового завітав до Сатанівської селищної ради, де їх радо зустрів голова  Собков А.І. із всім колективом селищної ради. Колядники від душі заспівали колядок, щедрівок, жартували і щиро зичили господарям  миру, достатку, здоров'я, добробуту та щасливо дочекатися наступного  Нового року: «Дай Бог діждати року Нового».  Колядникам господарі щедро віддячили за коляду теплим словом, подарунками і добрими побажаннями.

20:48 17.01.2017

Новий рік по-Клинівськи

Новий рік по-Клинівськи

30 грудня зал Клинівського будинку культури був переповнений глядачами. З новорічним запалом свою акторську майстерність демонстрували на сцені учні 8-11 класів та артисти –студенти,  працівники культури, вчителі

14:45 01.01.2017

Дитячий новорічний ранок "Вовк і семеро козенят"

Дитячий новорічний ранок "Вовк і семеро козенят"

30 грудня у залі Сатанівського міського будинку культури зібрались казкові герої, щоб привітати дітей з наступаючим Новим Роком. Святкова казка розповіла про пригоди маленьких козенят та безуспішні спроби вовка обдурити їх. Під кінець розповіді на свято завітали головні гості — Дід Мороз та Снігуронька. З їхнім приходом була запалена і святкова ялинка. Після веселого хороводу, до якого запросили усіх присутніх дітей із глядацького залу, всі бажаючі могли отримати солодкий подарунок від Діда Мороза в обмін на віршик, пісеньку чи танець.

21:55 30.12.2016

Святкування Нового Року в Спасовецькому сільському клубі

Святкування Нового Року в Спасовецькому сільському клубі

28 грудня відбувся святковий концерт з нагоди свята Нового Року. У святковому залі зібрались жителі сіл Кам'янка та Спасівка, до котрих з вітальним словом звернулась староста Загайкевич Оксана Йосипівна. Особливим гостем свята став Дід Мороз, котрий, за успішні виступи, радував юних артистів призами.

09:18 29.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь